Etiket Sonuçları: sefaköy ilkokulu

Nis

2 Nisan otizm farkındalık günü kapsamında, okulumuzdaki sınıflar gezilerek otizm hakkında animasyon filmi izletildi ve özel eğitim öğretmenlerimiz tarafından öğrencilerimize otizm anlatılarak farkındalık oluşturulmaya çalışldı.

Mrt

Davranışsal bağımlılıklar ile mücadele seferbeliği kapsamında okulumuzda Güvenli İnternet Kullanımı farkındalığı için yapılan çalışmalar.

Nis

Meram Belediyesinin desteğiyle bahçe düzenleme çalışmalarına başladık.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programında Çanakkale zaferimizin 106. yılını coşku ile kutladık, şehitlerimizi rahmetle andık. Öğrencilerimizin hazırladığı program velilerimiz ve mahalle halkı tarafından ilgi ile izlendi.

Mrt

I Can Do It/Yapabilirim projemizde şubat ve mart ayları sosyal ve kültürel becerilere ayrılmıştı. Öğrencilerimiz kardeş ülkemiz Azerbaycan ile ilgili kültür etkinliklerini keyifle çalıştı.

Mrt

Okulumuzda İstiklal Marşımızın kabulünün 100. yılı coşku ile kutlandı. Pandemi kurallarına göre yapılan programda Mehmet Akif Ersoy saygı ile anıldı.

Şbt

24 Şubat 2021 Çarşamba günü okulumuzda kan bağışı etkinliği gerçekleşti.

Şbt

Öğretmenlerimizle 12 Şubat 2021 Cuma günü mesleki çalışma dönemi değerlendirmesi ve 2. dönem planlaması için çevrimiçi toplantıda buluştuk.

Ock

2020-2021 eğitim-öğretim yılı boyunca devam edecek "I Can Do It/Yapabilirim" eTwinning projemizin tanıtım videosu Türkçe ve İngilizce dillerinde yayınlandı.

Ock

"I Can Do It/Yapabilirim" eTwinning projesine katılan tüm öğrencilerin velilerinden eTwinning kuralları gereğince izin belgesi alınmıştır.

Ara

Sefaköy İlkokulu olarak I CAN DO IT/YAPABİLİRİM adlı eTwinning Projesini kurduk.

Ara

Fatih Projesi kapsamında okulumuz dersliklerine 2020 Kasım ayı içinde kurulumu tamamlanan Etkileşimli Tahtaların kontrol ve kabul işlemleri İl MilliEğitim Müdürlüğünden gelen ekip tarafından gerçekleştirildi.

07 Aralık 2020 Pazartesi günü okulumuzu ziyaret eden komisyon üyelerince yapılan incelemer sonucunda dersliklerimizdeki Etkileşimli Tahtaların Muayene Kabul işlemi gerçekleştirilecek okulumuz öğretmen ve öğrencilerimizin kullanımlarına açılmıştır. Öğrencilerimizin eğitim-öğretim imkanlarını üst düzeye çıkaran bu yeniliğin okulumuzun tüm paydaşlarına hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

Kas

Okulumuzun en değerli bireyleri olan öğrencilerimizin doğa ile barışık olmalarını sağlama amacı ile okulumuz bahçesinde bazı düzenlemeler yapma gereği duyduk. Konu ile ilgili olarak okul bahçemizde olabildiğince ağaçlandırma yapabilmek için gerekli çalışmalara 27 Kasım 2020 tarihi itibari ile başlandı.

Amacımız, öğrencilerimizin der aralarında dinlenme sürelerini yemyeşil ağaçların huzur dolu görünümleri altında dinlenerek, oyunlar oynayarak birlikte zaman geçirmelerini sağlamak. Ağaçlandırma yapacağımız alanlar oluşturulduktan sonra tüm paydaşlarımız ile birlilikte önümüzdeki günlerde bu alanlara fidan ekimi yapacağız.

Kas

Okulumuz binasında yer alan koridor ve dersliklerin aydınlatma sisteminde yenileme çalışmalarına başlandı. Okululumuz Okul Aile Birliği imkanları ile temin edilen yeni aydınlatma lambaları ile hem enerji tasarrufu yapılması hem de eğitim öğretim sürecinde öğrencilerimizin fiziksel ortamlarını daha iyi aydınlatılması hedeflenmektedir. Bu gün yapılan çalışma ile okulumuzun zemin katı koridorundaki lambalar yenilenmiş olup ilerleyen günlerde dersliklerimizdeki lambaların yenilenmesi planlanmaktadır.

Ekm

Bilge Nesiller Eğitim ve Kültür Derneği tarafından hayırsever Seyit EROĞLU'nun destekleri ile okulumuza yapımı tamamlanan "ALİME SEÇKİN EROĞLU KÜTÜPHANESİ" 10/10/2020 tarihinde, İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Seyit Ali BÜYÜK, Meram İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mustafa KOCA, Sefaköy Mahalle Muhtarı Yusuf CANSIZ ve okulumuz öğretmenlerinin katılımları ile gerçekleşen törenle açıldı.

Eyl

Değerli öğrenci velilerimiz, VELİ BİLGİLENDİRME FORMU nu inceleyeniz ve mutlaka formda yer alan açıklamlara titizlikle uyunuz.

Eyl

EBA TV Ders yayını 31 Ağustos Pazartesi itibari ile başlıyor.

Değerli velilerimiz ve öğrencilerimiz içinde bulunduğumuz pandemi sürecinde öğrencilerimizin öğretimlerinin aksamaması adına bakanlığımızca Eba TV kanalıyla sunulan dersler öğrencilerimiz için 31 Ağustos Pazartesi günü itibari ile başlıyor. Değerli velilerimiz öğrencilerimizin bu fırsattan yararlanmaları için lütfen onlara gerekli kolaylıkları sağlayınız. Öğrencilerimize bu pandemi sürecinin öyle yada böyle mutlaka sona ereceğini eğitim öğretim sürecinin ise okulumuzda kaldığı yerden devam edeceğini, okulumuz dersliklerinde başlayacak eğitim öğretim gününe kadar gerek EBA TV gerek öğretmenlerimizin uzaktan eğitim ile yapılacak etkinliklere katılmalarının önemini anlatalım.

Eba TV Yayın akışına ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Mesleki Çalışma Programı (24-28 Ağustos 2020)