Nis

I Can Do It 2 adlı eTwinning projesi kapsamındaki "DÜnya Hepimizin " adlı Ortak Ürün İş Birliği Kısa Film Çalışması

Nis

2 Nisan otizm farkındalık günü kapsamında, okulumuzdaki sınıflar gezilerek otizm hakkında animasyon filmi izletildi ve özel eğitim öğretmenlerimiz tarafından öğrencilerimize otizm anlatılarak farkındalık oluşturulmaya çalışldı.

Mrt

Bağımsızlığımızın sembolü olan İstiklal Marşı'mızın kabulünün 101. yılında okulumuz öğretmenlerinden Hafize Büşra OCAK 'ın yürütücü  olduğu "KORKMUYORUZ" eTwinning projesinde öğrencilerimize; İstiklal Marşı'nın önemini kavratmayı ve sevgisini kazandırmayı, bayrak tasarımı yaptırmayı, Mehmet Akif Ersoy' un hayatını öğretmeyi ve Web2.0 araçlarını tanıtmayı hedefledik.

Mrt

Davranışsal bağımlılıklar ile mücadele seferbeliği kapsamında okulumuzda Güvenli İnternet Kullanımı farkındalığı için yapılan çalışmalar.

Mrt

I Can Do It 2 /YAPABİLİRİM2 eTwinning Projesi ile öğrencilerimiz her ay farklı bir web2 aracı ile tanışıyor. Dijital yeterliliklerini artıran öğrencilerimiz eğlenirken öğreniyor. Ocak ayında Jigsawplanet adlı aracı öğrenen öğrencilerimiz Şubat ayında Educandy aracını tanıdı.

Mrt

I Can Do It2/YAPABİLİRİM 2 eTwinning Projesi kapsamında 10 ülkenin birlikte hazırladığı Güvenli İnternet Günü Ortak Ürünüdür. Bu çalışma  ile öğrencilerimiz interneti güvenli kullanma kosunuda bilgilendirilirke  diğer ortak ülkelerdeki arkadaşalrıyla iş birliği yapmanın önemini fark etti.

Nis

Meram Belediyesinin desteğiyle bahçe düzenleme çalışmalarına başladık.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programında Çanakkale zaferimizin 106. yılını coşku ile kutladık, şehitlerimizi rahmetle andık. Öğrencilerimizin hazırladığı program velilerimiz ve mahalle halkı tarafından ilgi ile izlendi.

Mrt

I Can Do It/Yapabilirim projemizde şubat ve mart ayları sosyal ve kültürel becerilere ayrılmıştı. Öğrencilerimiz kardeş ülkemiz Azerbaycan ile ilgili kültür etkinliklerini keyifle çalıştı.