Sefaköy İlkokulu

Adres
Sefaköy Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No 2 Meram/Konya konyameramsefakoyioogmail.com
Vizyon
Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek.
Misyon
Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.
Başarılar
Nasreddin Hoca Fıkraları canlandırma yarışması Konya İl Birinciliği Benim Kahramanım adlı masal yarışması Meram İlçe Birinciliği Nasreddin Hoca Fıkraları canlandırma yarışması İç Anadolu Bölge Birinciliği Nasreddin Hoca Fıkraları canlandırma yarışması Türkiye ikinciliği Beyaz Bayrak aldık. Beslenme Dostu Okul sertifikası aldık
Ulaşım
Belediye otobüsü ile sağlanmaktadır. Sabah 07:50 Konya eski garajdan kalkar. Saat 15:30 da köyden çıkar.
MERAM SEFAKÖY MAHALLESİ
41 KM
Nasreddin Hoca Fıkraları canlandırma yarışması Türkiye ikinciliğimiz vardır
BİLİM TIRI OKULUMUZU ZİYARET ETTİ.
Proje Çalışmaları
ERASMUS KA 101 PROJEMİZ DEĞERLENDİRME AŞAMASINDADIR. Okul Kütüphane projemiz devam etmektedir. Asker ağabeyim üşümesin projemiz uygulanmıştır. Hayır sokağı Projemiz başlamıştır.
Yeni ve farklı etkinliklerle geleceğe yelken açıyoruz.