Etiket Sonuçları: twinning

Nis

I Can Do It 2 adlı eTwinning projesi kapsamındaki "DÜnya Hepimizin " adlı Ortak Ürün İş Birliği Kısa Film Çalışması

Mrt

Bağımsızlığımızın sembolü olan İstiklal Marşı'mızın kabulünün 101. yılında okulumuz öğretmenlerinden Hafize Büşra OCAK 'ın yürütücü  olduğu "KORKMUYORUZ" eTwinning projesinde öğrencilerimize; İstiklal Marşı'nın önemini kavratmayı ve sevgisini kazandırmayı, bayrak tasarımı yaptırmayı, Mehmet Akif Ersoy' un hayatını öğretmeyi ve Web2.0 araçlarını tanıtmayı hedefledik.

Nis

Mrt

I Can Do It/Yapabilirim projemizde şubat ve mart ayları sosyal ve kültürel becerilere ayrılmıştı. Öğrencilerimiz kardeş ülkemiz Azerbaycan ile ilgili kültür etkinliklerini keyifle çalıştı.

Ock

2020-2021 eğitim-öğretim yılı boyunca devam edecek "I Can Do It/Yapabilirim" eTwinning projemizin tanıtım videosu Türkçe ve İngilizce dillerinde yayınlandı.

Ock

"I Can Do It/Yapabilirim" eTwinning projesine katılan tüm öğrencilerin velilerinden eTwinning kuralları gereğince izin belgesi alınmıştır.

Ara

Sefaköy İlkokulu olarak I CAN DO IT/YAPABİLİRİM adlı eTwinning Projesini kurduk.